Advertisement

Bosbranden Griekenland - W6r0s9piiq7hvm - De dodelijkste bosbranden in griekenland in meer dan 10 jaar 05/08/2018 05/08/2018 bruno.

Bosbranden Griekenland - W6r0s9piiq7hvm - De dodelijkste bosbranden in griekenland in meer dan 10 jaar 05/08/2018 05/08/2018 bruno.. 01:08 minister van buitenlandse zaken luigi di maio zei zondag dat blusvliegtuigen konden … Voor donderdag en vrijdag worden temperaturen rond de 34 graden verwacht. Vijf blusvliegtuigen werden gebruikt om brandweerlieden op de grond te ondersteunen, waarbij frankrijk en griekenland elk twee vliegtuigen naar het eiland stuurden. Rond de middag ontstaat een brand in kineta, een dorpje aan het strand tussen athene en korinthe. Update di 24 jul 2018 19:04.

Er zouden vijf actieve fronten zijn, rond de dorpen, agia irini, kapandriti en kambitsata en door de wind gaat het vuur ook zuidwaarts naar het dorp skala. Griekenland kreunt onder de bosbranden. Italië, griekenland en turkije worden nog altijd geteisterd door hevige bosbranden en tropische hitte. Het vuur brak uit na de tiendaagse hittegolf en de langdurige droogte in het land. De burgemeester van argostoli, theofilos…

Bg4admo6eyo Wm
Bg4admo6eyo Wm from www.telegraaf.nl
De harde droge wind (meltemi) jaagt het vuur aan in het kurkdroge landschap. Het vuur brak uit na de tiendaagse hittegolf en de langdurige droogte in het land. Grote delen van het eiland staan in brand en de lucht kleurt grijs en oranje, tot ontsteltenis van de bevolking en vele toeristen. De sardijnse autoriteiten hebben de noodtoestand afgekondigd voor de branden als gevolg van de droogte, hitte en de zuidenwind die hete en droge lucht uit de sahara aanvoert. Italië, griekenland en turkije worden nog altijd geteisterd door hevige bosbranden en tropische hitte. De branden ontstonden op 23 juli rond 13u plaatselijke tijd ten westen van athene, nabij kineta.een paar uur later begon een tweede brand ten noorden van athene, nabij penteli.vanwege de harde wind verspreidde het vuur zich zeer snel, tot 124 km/h. Bosbranden leiden tot nieuwe evacuaties in griekenland, italië en turkije. Griekenland, italië en turkije kampen nog altijd met hevige bosbranden.

Update/videode europese unie stuurt vier vliegtuigen naar sardinië om te helpen bij de bestrijding van grote bosbranden in het westen van het eiland.

Bosbranden kunnen veel schade aanrichten. Hiertoe is besloten nadat italië zondag de hulp van andere europese landen inriep. Bovendien waait in de peloponnesos en op kreta sinds twee dagen een felle zuidenwind. In 2007 kwamen 70 mensen om het leven bij een reeks felle bosbranden in griekenland. Update/videode europese unie stuurt vier vliegtuigen naar sardinië om te helpen bij de bestrijding van grote bosbranden in het westen van het eiland. Al minstens 80 mensen kwamen om het leven, er zijn ook 170 gewonden. Waar in turkije de bosbranden zo goed als onder controle zijn, wordt griekenland sinds zaterdag nog geteisterd door hevige bosbranden. U moet altijd een geldig reisdocument bij u hebben als u reist binnen het schengengebied. Bosbranden leiden tot nieuwe evacuaties in griekenland, italië en turkije. Inmiddels is op een groot deel van het eiland de. Ten noorden van athene en in het zuiden van kreta is de griekse brandweer nog volop bezig met het bestrijden van bosbranden. In een bosrijk gebied op kefalonia woedt sinds vanmiddag een grote natuurbrand. Er woedt een natuurbrand op het oostelijke egeïsche eiland samos.

01:08 minister van buitenlandse zaken luigi di maio zei zondag dat blusvliegtuigen konden … In het noorden van het griekse schiereiland peloponnesos zijn inmiddels vijf dorpen ontruimd. Er zouden vijf actieve fronten zijn, rond de dorpen, agia irini, kapandriti en kambitsata en door de wind gaat het vuur ook zuidwaarts naar het dorp skala. Voor donderdag en vrijdag worden temperaturen rond de 34 graden verwacht. Griekenland kreunt onder de bosbranden.

Zmbhmvwvbj Sfm
Zmbhmvwvbj Sfm from static.gva.be
Bosbranden kunnen veel schade aanrichten. Al minstens 80 mensen kwamen om het leven, er zijn ook 170 gewonden. De dodelijkste bosbranden in griekenland in meer dan 10 jaar 05/08/2018 05/08/2018 bruno. Bosbranden leiden tot nieuwe evacuaties in griekenland, italië en turkije. Al 80 doden bij bosbranden rond griekse hoofdstad athene. Uit voorzorg zijn de inwoners van kapandriti en agia irini geëvacueerd. Zo zijn vier griekse dorpen ontruimd vanwege het oprukkende vuur. Het vuur is geblust en de omgeving wordt goed in de gaten gehouden door de bandweer.

De harde droge wind (meltemi) jaagt het vuur aan in het kurkdroge landschap.

De burgemeester van argostoli, theofilos… Evacuaties bij bosbranden op samos. Dat leidde zaterdag tot nieuwe evacuaties. Voor het opsporen van de vuurhaarden wordt gebruik gemaakt van satellietbeelden. Wilt u tijdens deze periode naar griekenland reizen? De dodelijkste bosbranden in griekenland in meer dan 10 jaar 23 juli 2018: Er woedt een natuurbrand op het oostelijke egeïsche eiland samos. U moet altijd een geldig reisdocument bij u hebben als u reist binnen het schengengebied. De rookontwikkeling is zo erg dat de hemel in athene helemaal geelbruin ziet. Al minstens 80 mensen kwamen om het leven, er zijn ook 170 gewonden. Griekenland heeft bijna iedere zomer te kampen met bosbranden, maar volgens de autoriteiten zijn de huidige bosbranden de ergste die griekenland in tien jaar tijd troffen. In de turkse badplaats bodrum zijn doodsbange toeristen gered via zee. Zomervakantie 2018 remko, sylvia en finn rensink

Elk jaar komen in griekenland bosbranden voor. Waar in turkije de bosbranden zo goed als onder controle zijn, wordt griekenland sinds zaterdag nog geteisterd door hevige bosbranden. The 2007 greek forest fires were a series of massive forest fires that broke out in several areas across greece throughout the summer of 2007. Persbericht referendum reizen in griekenland uncategorized verkiezingen verkiezingen2 verkiezingen 3 2015 vluchtelingen Uit voorzorg zijn de inwoners van kapandriti en agia irini geëvacueerd.

Tientallen Griekse Bosbranden Onder Controle Gebracht Buitenland Telegraaf Nl
Tientallen Griekse Bosbranden Onder Controle Gebracht Buitenland Telegraaf Nl from www.telegraaf.nl
Een dag die griekenland wellicht nooit zal vergeten. De rookontwikkeling is zo erg dat de hemel in athene helemaal geelbruin ziet. Waar in turkije de bosbranden zo goed als onder controle zijn, wordt griekenland sinds zaterdag nog geteisterd door hevige bosbranden. De harde droge wind (meltemi) jaagt het vuur aan in het kurkdroge landschap. Voor donderdag en vrijdag worden temperaturen rond de 34 graden verwacht. Israël heeft griekenland hulp aangeboden bij het blussen van de bosbranden die al aan tientallen mensen het leven hebben gekost en verschillende vakantieverblijven hebben verwoest. Persbericht referendum reizen in griekenland uncategorized verkiezingen verkiezingen2 verkiezingen 3 2015 vluchtelingen Het vuur brak uit na de tiendaagse hittegolf en de langdurige droogte in het land.

Italië, griekenland en turkije worden nog altijd geteisterd door hevige bosbranden en tropische hitte.

De branden woeden veelal in het bosrijke en natuurlijke gebied evros nabij de grens met turkije. Uit voorzorg zijn de inwoners van kapandriti en agia irini geëvacueerd. Ten noorden van athene en in het zuiden van kreta is de griekse brandweer nog volop bezig met het bestrijden van bosbranden. In een bosrijk gebied op kefalonia woedt sinds vanmiddag een grote natuurbrand. Griekenland en turkije ontruimen dorpen vanwege bosbranden, ook toeristen geëvacueerd. Israël heeft griekenland hulp aangeboden bij het blussen van de bosbranden die al aan tientallen mensen het leven hebben gekost en verschillende vakantieverblijven hebben verwoest. Griekenland, italië en turkije kampen nog altijd met hevige bosbranden. Evacuaties bij bosbranden op samos. De branden ontstonden op 23 juli rond 13u plaatselijke tijd ten westen van athene, nabij kineta.een paar uur later begon een tweede brand ten noorden van athene, nabij penteli.vanwege de harde wind verspreidde het vuur zich zeer snel, tot 124 km/h. In juli 2018 waren er bosbranden in de kustgebieden van attica, in griekenland. Griekenland, italië en turkije kampen nog altijd met hevige bosbranden. Het vuur is geblust en de omgeving wordt goed in de gaten gehouden door de bandweer. De dodelijkste bosbranden in griekenland in meer dan 10 jaar 23 juli 2018:

Posting Komentar

0 Komentar